Antvelink Sportfysiotherapie

Antvelink Sportfysiotherapie is een fysiotherapiepraktijk die zich m.n richt op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat.
Specialisaties binnen de praktijk zijn sportfysiotherapie, manuele therapie en echografie.
Onze doelgroep komt uit de ruime omgeving van Deventer.
Binnen ons werkveld is de laatste jaren een flinke administratieve druk ontstaan door het beleid van de zorgverzekeraars.
Het belang van een goede administratie en dossiervorming is dan ook groot.

Waarom hebben jullie voor de cloud gekozen?
 
In het verleden maakten we zelf backups. Deze moesten regelmatig op een andere werkplek worden teruggezet. De kans op verlies van gegevens was groot.
Toen we na verloop van tijd met meerdere werknemers wilden gaan werken op verschillende locaties, waaronder thuis, was deze manier van werken niet efficiënt.
Daarnaast kunnen verschillende gebruikers op nu ieder moment dezelfde bestanden bewerken/raadplegen zonder eerst bestanden te moeten overzetten wanneer er op verschillende locaties wordt gewerkt.

Hoe bevalt het?

Het bevalt erg goed. Er kan nu efficiënter worden gewerkt. Het voelt ook veilig, je hebt het gevoel dat je geen gegevens kwijt kan raken.

Wat heeft het je opgeleverd?
 
Een up-to-date systeem waarbij op elk moment en achter elke computer met internetverbinding kan worden ingelogd waarbij dus altijd de juiste en actuele gegevens te raadplegen zijn.
Er worden automatisch back-ups gemaakt, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Hoe is het support van Parte-ICT?

De support is geweldig. Parte-ICT is pro-actief, reageert snel op vragen en evt onvolkomenheden worden snel verholpen.
We hebben een aantal jaren ervaring met “werken in de cloud”, maar zijn afgelopen zomer overgestapt en hebben er nog geen dag spijt van gehad.
We kunnen inloggen zonder vast IP-adres en Parte-ICT kent een goede prijs-kwaliteit verhouding. Parte-ICT levert maatwerk! .

Met vriendelijke groet,
Marco Antvelink

Antvelink Sportfysiotherapie
Vetkampstraat 1a, 7416 WK Deventer
Koggeschip 222, 7425 BG Deventer
Tel: 0570-677002
http://www.sport-fysio.nl« Terug naar het overzicht