• Home
  • >
  • ICT Diensten
  • >
  • Systeembeheer

Systeembeheer in Deventer en omstreken

Kennis en kunde voor Systeembeheer is essentieel. Parte-ICT heeft jarenlange ervaring in de ICT en heeft daardoor veel kennis opgedaan. Parte-ICT uit Deventer doet veel systeembeheer bij het MKB in Deventer en omstreken. Systemen die Parte-ICT beheert, betreffen hoofdzakelijk servers die op Microsoft draaien. Dat kan Windows 2000, 2003 of 2008 zijn. SBS (small business server) die voornamelijk door MKB gebruikt wordt, kent voor ons geen geheimen.

Tegenwoordig worden veel servers gevirtualiseerd d.m.v. Vmware of Hyper-V. Parte-ICT uit Deventer heeft veel ervaring met virtualisatie en kan ook daarbij ondersteuning geven en beheren. Bij sommige bedrijven wordt gebruik gemaakt van open source zoals Linux. Parte-ICT heeft in het verleden Linux ingezet bij bedrijven dus mocht u Linux gebruiken dan kan Parte-ICT het beheer van u overnemen.

Onsite beheer in Deventer en omstreken
Met Onsite beheer komt Parte-ICT uit Deventer bij u langs om beheer te doen. Dit kan ook op reguliere basis gebeuren. Wij komen dan op vaste dagen/tijden bij u langs om beheer te doen. Uiteraard is het ook mogelijk dat we pas onsite komen wanneer u dat wilt.

Remote beheer
Met remote beheer beheer Parte-ICT uit Deventer uw ICT omgeving op afstand. Mocht u bijv snel hulp nodig hebben omdat u een storing heeft dan kunnen wij u direct helpen. Ook is het mogelijk om remote ICT beheer regulier af te spreken. Een groot voordeel voor u is dat u gewoon door kan werken terwijl wij het beheer doen. Ook zijn de kosten qua remote beheer voor u een stuk lager dan voor onsite beheer.

Monitoring
Met monitoring houdt Parte-ICT uit Deventer u ICT omgeving 24 uur per dag en uiteraard 7 dagen in de week in de gaten. Zodra er een incident voordoet zien wij dat gelijk in onze monitor systeem. Wij reageren dan direct op het incident en proberen het zo snel mogelijk op te lossen. Het incident is dan al opgelost voordat u er erg in hebt. Ook kunnen wij trends detecteren en daarop reageren. Een geruststellende gedachte voor u.

Werkplekbeheer
Een goede werkplekbeheer is erg belangrijk om uw werk goed te doen. Dat geldt niet alleen voor de omgeving waarin u werkt maar uiteraard ook voor uw pc of laptop. Parte-ICT uit Deventer zorgt voor een stabiel ICT systeem waar u op kunt vertrouwen. Parte-ICT zal zorg dragen dat de werkplek de laatste servicepack en patches heeft. Ook is het belangrijk dat de virusscanner up to date is en uiteraard houdt Parte-ICT dat in de gaten.